GRATTIS MAMMA PÅ MORSDAG.

Oftast är det lätt att ta någon som betyder mest för en, för givet. Vilket kan hända alla, hur nära man än är.
Men man måste stanna upp och verkligen uppskatta det man har här i livet.
Och den jag vill tacka är ingen annan än min mamma.

Du fick mig när du var 18 bast och jag kan bara tänka mig hur jobbigt det är att ha ett barn när man går sista året på gymnasiet, samt ta hand om ett liv. Inte många mammor skulle klara av det, men det gjorde du. Du gav inte upp när det var som jobbigast och det tackar jag dig för idag.
21 år senare, från den dagen jag föddes, har du fortfarande ett leende läpparna med världens största hjärta. Vi har tillsammans fått igenom hårda tider och vi båda har sett varandra när vi är som mest nere. Men jag tackar även Gud för de dagarna vi har skrattat tillsammans.
Min kärlek till dig är oändlig och växer mer och mer för varje dag.

Du är och kommer alltid vara min number one girl, oavsett vad.

Ha en underbar morsdag <3

image

image

SHARE MY DOPE BLOG