SPONSRAD INLÄGG: FÖRETAG SOM VÄRNAR OM KOMMUNIKATION MELLAN FÖRETAG OCH KUNDER

För er som har läst min blogg sedan de senaste året, har ni vetat att jag har alltid har varit intreserad av att plugga PR och kommunikation på universitetet, för det är något jag har brunnit för sedan länge tillbaks.
Men nu är det även så att den svenska PR-byrån, som håller sig till i Stockholm, sysslar med det jag exakt vill hålla på med, nämligen värna kommunikationer mellan företag och kunder.
Med de kan ni som företag eller privat person, nå din målgrupp utan några problem.
Tror mig inte?
De borde ni nog, med tanke på att de har stora företag som samarbetspartner, så som DN, Aftonbladet, Expressen med flera.

Det behöver inte bara vara stora företag, utan det kan även vara pritvat personer. Om ni klickar på deras alternativsfält längst upp till höger, där det står ”Vårt Arbete” kommer ni även hitta att de har jobbat med musik gruppen Panetoz, som även är vänner till mig.
Eller även för den svenska modehuset NK Kids & Teens katalog. Deras uppdrag var helt enkelt att locka läsare och jag tycker att det lyckades bra med den uppgiften!

Så ta en titt på deras hemsida här: http://www.opcommunication.se/annonsering/

Digitalt

SHARE MY DOPE BLOG