TACK FÖR MIG 2015!!!

Måste säga att hela detta år har i stora drag, been a good year for the kid.
Jag har fått prata på två olika radiostationer i landet, var en av finalisterna i Finest Awards 2015, varit moderedaktör för Hötorget City, fick stora äran att styla under SVT programmet ”Så Ska Det Låta”, inbjuan till Grammis samt modevisningarna under modeveckan, startat min egna moderelaterde Youtube kanal, men framför allt, att ha en underbar familj och mamma.

Det är så mycket jag är tacksam över och det tackar jag Gud för. Vill även nämna att jag har underbara nära och kära, utan er hade jag inte varit den jag är idag.

I början av sommaren, hade jag nog den mest jobbigaste tiden i mitt liv måste jag erkänna. Allt ifrån skolan, till familjen, till jobbet, ja allt bara kraschade. Men what doesnt kill you, only makes you stronger. Och det tror jag på, starkt.

2016 är jag redigt hype över, har mål som är för stora att berätta för folk, så jag håller de för mig själv haha. Nä men seriöst, vill verkligen vara en inspiration med det jag gör, för ungdomar, även vuxna, som inte tror på sig själva. Men kan göra ALLT, just if you put your mind into it. Believe me.

Ska nu fixa mig och se och lukta fresh och sedan röra mig mot Lidingö, så bjuder er på några highlights ifrån året, i bilder dvs.
Så här har ni!

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!

SHARE MY DOPE BLOG