Topp 10 feelgood låtar!

För ca 3 veckor sedan, så nämnde jag i bloggen hur allt i mitt liv bara raserade. Det var utan tvekan det mest jobbigaste jag har gått igenom på flera år. När man hamnar i sådana svackor, så är det väldigt lätt att lyssna på deppig musik. Vilket får en att bara hamna i en ännu mer deppig miljö. Och jag har musik vart jag än går, så ni förstår liksom själva.
Men sedan så valde jag ”byta” musik. Ha lite mer gladare musik, eller feelgood musik som jag kallar det.
Och jag gjorde en lista på 10 låtar jag lyssnat på för att komma ur den svackan. Och tro mig, det hjälpte!
Så delar med mig den nu 🙂 har även rangordnat de!
Here you go guys!

10. Chris Brown & Tyga-Ayo

9. Ed Sheeran-Don’t

8. Big Sean ft Chris Brown-My Last

7. The Notorious B.I.G.-Juicy

6. Chance The Rapper-So Good

5. Zacke-Utomlands

4. Pell-Runaway

3. The Notorious B.I.G ft Ja Rule Old Thing Back (Matoma Remix)

2. Towkio-Heavens Only Knows ft (ft. Chance The Rapper, Lido & Eryn Allen Kane)

1. Wretch 32-Doing OK

SHARE MY DOPE BLOG