Utgång igår med cliquet!

Igår var jag hos min broe Lamin, och bara softade. Vi lirade fifa, snackade en massa, lagade mat, käkade och bara tog det lugnt helt enkelt. Och under kvällen fick jag ett samtal av ett okänt nummer. Visste inte vem det var, men valde ändå att svara.
När jag svarade, så visade det sig att det var Baba!
En kompis till mig som flyttade till London för att plugga, och nu var han i Sverige för att hälsa på. Han hade även med sig sin vän ifrån London som han pluggar, som heter Emmanuel. Skön grabb. (Ganska lik brittiska rapparen JME, haha).
Så vi mötte honom på Nivå.
Sen så valde vi att röra oss in till stan och det slutade med att vi drog till Söder.
Hade även kvinnligt sällskap, som var Babas friends. Lona, Paulina och Patrycja 🙂 sköna gärisar!
Trevligt var det, så bjuder även på kvällens bilder! 😉

SHARE MY DOPE BLOG