VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG!

TJA ALLESAMMANS! 🙂

Mitt namn är Richard och är ny här på Spotlife. Jag har valt att göra om min blogg en hel del och ta den till nästa nivå och tyckte då att börja om på ”nytt” skulle vara en bra idé, då jag bloggade på Finest tidigare.
I min blogg kommer ni få se min passion för mode, min kärlek för musik, en del av min vardag, ”veckans låt”, och min moderelaterade Youtube kanal om jag starta i slutet av augusti.
Hoppas ni följer min blogg och resa här på Spotlife! <3

HELLO EVERYONE! 🙂

My name is Richard and Im new on Spotlife. I have chosen to take my blog to the next level, and then to start a ”new” blog would be a good idea, and I used to blog on Finest earlier. In my blog you will see my passion for fashion, my love for music, a part of my everyday life, ”the week’s song”, and my fashion-related Youtube channel that I will start at the end of August
Hope you will follow my blog and journey here on Spotlife! <3

mathiashjorth-120ny

Richard Ntege

SHARE MY DOPE BLOG